Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

Boldog születésnapot Irénke!

Általában nem szeretjük feleslegesen megosztani életkorunkat, csak kivételes emberekkel és kivételes alkalmakkor. A születésnap kivételes alkalom lenne, de a Hölgyek nem biztos hogy a pontos számnak mindig örülnének, ezért Friedric Irénke esetében sem árulhatjuk el hányadik. Irénke örök ifjú szemlélete, fiatalos külseje, mozgékonysága sok esztendővel fiatalosabb kinézése miatt nehéz lenne pontos életkorát megmondani. Az tény hogy bizonyos szempontból 2020. május 14. jubileumi évforduló Irénke életében, és ennél fogva –élünk az alkalommal- hogy nagyon boldog születésnapot és hosszú Boldog életet kívánjunk.

Irénke Röszkei Klubunk alapító Elnöke. Lakóhelyén csaknem mindenki ismeri, elismeri hyperaktív közéleti, közösségi tevékenysége, fáradhatatlan önkéntes, társadalmi munkája, a határ védelme, a migráció elleni közdelemben végzett odaadó, fáradhatatlan, kiemelkedő munkájáért.

A neves napon a Magyar Tartalékosok Szövetsége, tisztelői, barátai, tiszetelettel, őszinte nagyrabecsüléssel köszöntjük, kívánunk további hosszú boldog életet és jó egészséget, sok sikert közösségünk, lakóhelye és határvédelem területén végzendő munkájához.