Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

HALASZTÁS

 

Szeged 2020. április 1.

 Nem töröljük véglegesen a koronavírus járvány miatt elhalasztott rendezvényeinket. A különleges jogrend bevezetése miatt, az előrehaladott szervezés állapotában lévő aersoft versenyt, az 2020. április 18-ra meghirdetett lövész versenyt, az azzal párhuzamos középiskolások összetett honvédelmi versenyét és több járási szintű lövész versenyt, sajnos megrendezni nem lehet. Valamennyi tervezett rendezvényen népes résztvevőkre számítottunk. A nagyobb rendezvényekre a verseny kiírások elkészültek, a fontosabb feladatokra a részfeladatok felelősei ki jelölésre kerültek, az anyagi, és eszköz szükségletek össze lettek állítva. Az együttműködőkkel is a szükséges feladatokat tisztáztuk. Az időjárás is kedvezőbbre fordult, sajnos a tervezett rendezvényeket mégsem tudjuk megvalósítani.

 De csupán halasztásról van szó. Ha a veszély elmúlik, áttekintjük ismét a tervezett rendezvényeinket és ami pótolható azokat meg fogjuk valósítani. Szükség is és igény is van erre. Önkénteseink végzik vállalt feladataikat, ezen az úton is elismerésünket és köszönetünket fejezzük ki értékes munkájukért. Érvényesítjük azt a népi bölcs mondást: „ami késik, nem múlik”! Köszönjük a munkába bevont tagjaink jó hozzáállását, eddig végzett lelkes szervező munkáját, együttműködő partnereinknek a segítő támogatását.

 Elnézést kérünk, ha ez a döntés bárhol is zavart okoz, de sajnos nagyobb létszámmal járó rendezvényeket szervezni a járványveszély miatt rendezni sehol nem lehet, minden érintett társunk megértését kérjük.