Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

Új elnök a Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád Megyei Vezetőség élén

 

FRÓMAN GÁBOR t. mk. őrnagy

 

Fróman Gábor t. mk. őrnagy tanulmányait Szentesen és Szegeden végezte, a Kossuth Lajos Katonai Főiskolát Szentendrén végezte. A Katonai főiskolát követően elvégezte a Műegyetem kiegészítő szakát és gépészmérnöki diplomát szerzett! Csapatszolgálatát Szegeden a 60. Mü. Dandárnál kezdte hadnagyként. Kezdetben szakasz, század parancsnokként, majd önálló zászlóalj szolgálati főnökként!

A Magyar Honvédelmi Szövetség Csongrád megyei vezetőségénél Tartalékos Utóképzési területen végzett kiemelkedően eredményes munkát, szerzett sokoldalú tapasztalatokat a tartalékosok körében végzendő munkában.

A Magyar Tartalékosok Szövetsége alapító tagja, a megyei vezetőség megalakulása óta alelnökként végzett kiemelkedően eredményes munkát.

Ismeri a közélet, a közigazgatás szerte ágazó területeit, Társai szeretik, tisztelik, becsületes, megbízható, lelkes, szorgalmas ember! Szívesen és nélkülözhetetlen odaadó munkát végzett a közösség érdekében eddig is, és személyében minden biztosíték megvan arra, hogy a megyénkben tovább erősödjön vezetésével, a tartalékosok körében végzendő munka. Sok sikert kívánunk az újabb kihíváshoz!