Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

36. ÚSZÓ- ÉS FUTÓMARATON

MAGYARKANIZSA, 2017. augusztus 12.

 

A szerbiai Magyarkanizsán harminchatodik alkalommal került megrendezésre a nevezetes és látványos nemzetközi úszó- és futómaraton. A versenyre meghívást kapott a Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megyei vezetősége is. Demcsák Zoltán t. hadnagy, megyei alelnök és Sija Éva társunk képviselte megyénket. A találkozó alkalmával pontosították a határmenti együttműködés kérdéseit, kölcsönösen tájékoztatták működési területeink aktuális kérdéseiről. A tavalyi jó tapasztalatok után idén még 4 fővel kiegészült a kis küldöttség. A cél az volt, hogy csapatversenyben is dobogós helyett érjenek el. A nagyszerűen előkészített és lebonyolított versenyen versenyzőink az esős időjárás ellenére abszolút versenyben és korosztályaikban és kiemelkedő eredményeket értek el.

 

Sija Éva korosztályában (35-39) 1. helyezést, abszolútban a 3. helyezést szerezte meg, dr. Ábrahám Krisztina korosztályában (35-39) a 3. helyezést, abszolútban az 5. helyezést érte el. Deák Krisztina korosztályában (40-44) 1. helyezést, Demcsák Zoltán korosztályában (55-59) 2. helyezést ért el. A csapat tagja volt még Rapi László és Nyergesné Király Anita is. A Vasmacs(ók) és barátai csapat összesített időeredménye 5 óra 8 perc volt, de ez most sajnos nem volt elég az különdíj megszerzéséhez.

 

 

Gratulálunk, és köszönetet mondunk résztvevő társaink felkészüléséért, sportszerű, eredményes versenyzéséért. Köszönetet mondunk az ORVSS helyi vezetőinek, Sándor Tibor I. o. kapitány úrnak a meghívásunkért, vendéglátásunkért és a közreműködésével nyújtott segítő támogatásáért.