Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

FELKÉRÉS!!!

 

Szeged, 2017. augusztus 7.

 

Kedves Barátaim!

 

A Magyar Tartalékosok Szövetsége elnöksége, megkeresést kapott a Honvédelmi Minisztérium illetékes szervétől. A megkeresés eredeti szövegét lentebb közzé tesszük. Kérjük, akik ebben a munkában tudnak, vagy akarnak segíteni, közreműködni a megjelölt elérhetőségeken jelezzék. Helyben a klubjaitokban is megtehetitek és a jelentkezéseket továbbítjuk!

 

„Karle Gábor úr, a Szóvilág Kft. ügyvezetője dokumentumfilmet készít a Magyar Néphadsereg 1968-as csehszlovákiai bevonulásáról. A Honvédelmi Minisztériumnak címzett megkeresése alapján olyan (akár tiszti, akár legénységi állományú) katonákat kívánnak felkeresni, interjú formájában esetlegesen szerepeltetni, akik részt vettek a bevonulásban.”

 

Kérem, hogy a megyei szervezet tagsága és a szövetség szimpatizánsai kapjanak értesítést a dokumentumfilm készítéséről, feltételezve, hogy vannak a szervezetének olyan tagjai akik szívesen megosztanák egykori élményeiket.

 

Elérhetőségek: Karle Gábor: telefon: 30/940-0237 vagy e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Dr. Palotai Jenő ny. ezredes
megyei elnök