Magyar Tartalékosok Szövetsége Csongrád megye

Felhívás virtusvetékedőre

 

Felhívás

 a 2019. évi

 „Kárpát-medence magyarlakta településeinek virtusvetélkedője” elnevezésű versenyre

 A vetélkedő tervezett fővédnökei:
dr. Pintér Sándor, dr. Szabó Tünde, dr. Simicskó István

 A virtusvetélkedő 2019. augusztus 11-én, vasárnap kerül megrendezésre Balatonszárszón, az elmúlt években megismert központi strand területén. Balatonszárszó Polgármesteri Hivatalának támogatásával, valamint partnereink a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Magyar Autóklub aktív közreműködésével szeretnénk sikeres rendezvényt biztosítani.

 A 26.-ik alkalommal kiírásra kerülő és nagy hagyományokkal bíró virtusvetélkedő versenyprogramjával kapcsolatban azt tervezzük, hogy a hagyományos, erőre épülő számok mellett, a tavaly bevált, új versenyszámokhoz, továbbiakat szeretnénk beépíteni a versenyprogramba. A nagysikerű kamionhúzó szám mellett, új eleme lesz a versenynek a lézerlövészet, a darts, az íjjal történő célba lövés, valamint ami tavaly végül is kimaradt a programból: a feszített drótkötélen történő áthúzás két kézzel, váltó formájában. A program egész napos. A csapatverseny 10 órakor kezdődik és az ebédszünetet is figyelembe véve 17 óráig tart. Eredményhirdetés 17 óra 30-tól. A tavalyi év tapasztalatait figyelembe véve, e levél kapcsán, néhány napon belül küldöm a lehetséges szálláshelyek listáját, melyek esetleges igénybevételéről a csapatok maguk gondoskodhatnak. A későbbiekben, részletes leírást küldünk, a versenyprogramról. A csapatok nevezési költsége 10.000.-Ft. A csapatlétszám 10 fő (6 férfi, 4 nő) 2 fő tartalék és a csapatvezetőből áll.

 Igény szerint, a csapatok (várhatóan az elmúlt évekhez hasonlóan) 500.-Ft/adag, kedvező egységáron egy tál meleg étel elfogyasztására kapnak lehetőséget. Ennek véglegesítésén (az árkérdésen) még dolgozunk.

 Várjuk a csapatok jelentkezését, a részvételi szándékot július 20-ig kérjük a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címre megküldeni.

 Budapest, 2019. június 11.

 Üdvözlettel:

 dr. Harcsár István s.k.

 főtitkár

 A részvételi szándékra vonatkozó e-mailbe a másolat mezőbe a MATASZ Központ e-mail címét is be kell írni!

 MATASZ megyei/tagozati szervezet képviseletében induló csapatok nevezési díját a MATASZ Központ megtéríti a MATASZ-ra kiállított számla ellenében!